Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Буряков, М. І. | - |
dc.contributor.author | Пришляк, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-29T19:52:33Z | - |
dc.date.available | 2022-06-29T19:52:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Буряков М. І., Пришляк Д. О. Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 19-20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-19-20.pdf | 288.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.