Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorБуряков, М. І.-
dc.contributor.authorПришляк, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-06-29T19:52:33Z-
dc.date.available2022-06-29T19:52:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДенисенко С. А., Іващенко С. Г., Буряков М. І., Пришляк Д. О. Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 19-20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-19-20.pdf288.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.