Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21251
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Применко, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-30T08:40:06Z | - |
dc.date.available | 2023-01-30T08:40:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г. Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 141-142. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21251 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_141-142.pdf | 978.32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.