Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-01-29T08:32:43Z-
dc.date.available2023-01-29T08:32:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 116-118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21215-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_116-118.pdf372.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.