Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorЛапицька, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-01-27T13:53:31Z-
dc.date.available2023-01-27T13:53:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Самохвалова О. В., Лапицька Н. В. Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 89-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21128-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_89-90.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.