Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєв, В. О.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorНикифоров, Р. П.-
dc.date.accessioned2023-01-25T15:13:28Z-
dc.date.available2023-01-25T15:13:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБалабай К. С., Погарська В. В., Кумонок І. С. Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 61-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20902-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_63-64.pdf954.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.