Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20884
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варипаєв, О.М. | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-25T11:28:16Z | - |
dc.date.available | 2023-01-25T11:28:16Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Головні принципи та форми культури обслуговування в сервісному суспільстві. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 586-593. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20884 | - |
dc.description.abstract | Досліджено проблеми формування принципів та форм культури обслуговування в суспільстві сервісу, що пов’язані з розвитком нематеріального активу підприємства сервісу, персоналом, який відтворює якісно новий рівень надання послуг, спрямованих на задоволення комплексу базових потреб споживачів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problems of forming of principles and forms of culture of service in service society are considered in the article, which are related to development of intangible asset of enterprise of service, personnel, which reproduces the new level of providing of services, directed on satisfaction of complex of base needs of consumers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | культура обслуговування | uk_UA |
dc.subject | сервісне суспільство | uk_UA |
dc.subject | service culture | uk_UA |
dc.subject | service society | uk_UA |
dc.subject | культура обслуживания | uk_UA |
dc.subject | сервисное общество | uk_UA |
dc.title | Головні принципи та форми культури обслуговування в сервісному суспільстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_2_89.pdf | 173.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.