Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20880
Назва: Організація сигарних кімнат як тенденція розвитку ресторанного бізнесу
Автори: Пахомська, О.В.
Натягла, О.І.
Ключові слова: сигарні кімнати;ресторанний бізнес;розвиток;cigar rooms;restaurant business;development;сигарные комнаты;ресторанный бизнес;развитие
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пахомська О. В., Натягла О. І. Організація сигарних кімнат як тенденція розвитку ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 561-564.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективи впровадження сигарної кімнати як специфічної послуги для окремого контингенту споживачів закладів ресторанного господарства.
The prospects of cigar rooms introduction as specific services for individual consumers contingent of restaurant institutions were reviewed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20880
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_2_85.pdf157.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.