Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20767
Назва: Вплив коефіцієнтів тертя, миттєвого тертя, відновлення швидкості при ударі на розділення компонентів насіннєвої суміші кукурудзи
Автори: Михайлов, А. Д.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов А. Д. Вплив коефіцієнтів тертя, миттєвого тертя, відновлення швидкості при ударі на розділення компонентів насіннєвої суміші кукурудзи. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 219-221.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20767
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-219-221.pdf332.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.