Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20739
Название: Проблемний аналіз функціонування заготівельно-виробничої сфери споживчої кооперації
Авторы: Міценко, Н.Г.
Ключевые слова: проблемний аналіз;заготівельно-виробнича сфера;споживча кооперація;problem analysis;procurement and production sphere;consumer cooperation;проблемный анализ;заготовительно-производственная сфера;потребительская кооперация
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Міценко Н. Г. Проблемний аналіз функціонування заготівельновиробничої сфери споживчої кооперації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 357-365.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасні тенденції розвитку заготівельно-виробничого комплексу споживчої кооперації за матеріалами офіційної статистики. Проаналізовано недоліки в організації його функціонування, причини змін в обсягах діяльності. Виявлено передумови та шляхи підвищення ефективності функціонування заготівельно-виробничих підприємств системи в конкурентному середовищі.
Modern tendencies of development of purveying-production complex of consumer co-operation on materials of formal statistics are considered. The problems in organization of his functioning and cause of changes in the activity volumes are analysed. The pre-conditions and ways of rise of efficiency of functioning purveying-production enterprises of the system in the competition environment are exposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20739
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_2_55.pdf191.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.