Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20739
Название: | Проблемний аналіз функціонування заготівельно-виробничої сфери споживчої кооперації |
Авторы: | Міценко, Н.Г. |
Ключевые слова: | проблемний аналіз;заготівельно-виробнича сфера;споживча кооперація;problem analysis;procurement and production sphere;consumer cooperation;проблемный анализ;заготовительно-производственная сфера;потребительская кооперация |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Міценко Н. Г. Проблемний аналіз функціонування заготівельновиробничої сфери споживчої кооперації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 357-365. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто сучасні тенденції розвитку заготівельно-виробничого комплексу споживчої кооперації за матеріалами офіційної статистики. Проаналізовано недоліки в організації його функціонування, причини змін в обсягах діяльності. Виявлено передумови та шляхи підвищення ефективності функціонування заготівельно-виробничих підприємств системи в конкурентному середовищі. Modern tendencies of development of purveying-production complex of consumer co-operation on materials of formal statistics are considered. The problems in organization of his functioning and cause of changes in the activity volumes are analysed. The pre-conditions and ways of rise of efficiency of functioning purveying-production enterprises of the system in the competition environment are exposed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20739 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_2_55.pdf | 191.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.