Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20729
Назва: Вплив щільності посадки курчат бройлерів на ефективність відгодівлі
Інші назви: Влияние плотности посадки на эффективность откорма курей бройлеров
Impact of planting density on the efficiency of fattening broiler chicken
Автори: Тимофєєв, В. М.
Горбаньов, А. П.
Ключові слова: бройлер;ресурсозбереження;вихід м'яса;умови утримання;щільністю посадки;технологічні параметри;ресурсосбережения;выход мяса;условия содержания;плотностью посадки;технологические параметры;broiler;resource-saving;meat gain;housing /management/ conditions;stocking density;technological parameters
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Тимофєєв В. М., Горбаньов А. П. Вплив щільності посадки курчат бройлерів на ефективність відгодівлі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 199 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2019. С. 296-299
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 199
Короткий огляд (реферат): У статті обговорюються питання відпрацювання комплексної ресурсозберігаючої технології вирощування бройлерів різних вагових категорій при диференційованих параметрах щільності посадки.
В статье обсуждаются вопросы отработки комплексной ресурсосберегающей технологии выращивания бройлеров разных весовых категорий при дифференцированных параметрах плотности посадки и режимы освещенности.
The problems of the complex resource-saving technology to rear broilers of different weight categories at differentiated parameters of stocking density and lighting regime have been discussed in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20729
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 199: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk KhNTUSH_199_2019_37.pdf384.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.