Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20728
Назва: | Вплив роботи технологічного обладнання на якість шкаралупи харчових яєць курей при існуючої практики їх збору і сортування |
Інші назви: | Влияние роботы технологического оборудования на качество скорлупы пищевых яиц кур при существующей практики их сбора и сортировки Influence of work of technological equipment on the quality of a shell of dietary eggs of hens at the existing practice of egg collection and sorting |
Автори: | Тимофєєв, В. М. Горбаньов, А. П. |
Ключові слова: | якості яєчної шкаралупи;міцності шкаралупи;стрічковий транспортер;ушкодження яйця;підніжна грата;площа ушкодження;сила зіткнень;бій яєць;механічний вплив технологічного обладнання;качества яичной скорлупы;прочность скорлупы;ленточный транспортер;повреждения яйца на подножной решотке |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Тимофєєв В. М., Горбаньов А. П. Вплив роботи технологічного обладнання на якість шкаралупи харчових яєць курей при існуючої практики їх збору і сортування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 199 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2019. С. 291-295. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 199 |
Короткий огляд (реферат): | В статті обговорюються питання впливу на якість шкарлупи яєць
технологія збору яєць та їх сортуванню. Аналіз небезпечних факторів надає
можливість визначити, які з них є ймовірними, шляхи їх усунення або зниження
до допустимого рівня. В статье обсуждаются вопросы влияния на качество скорлупы яиц технология сбора яиц и его сортировке. Анализ факторов влияния позволяет определить, какие из них являются критичными и их устранение или снижение до допустимого уровня. The problem of the increase in the quality of an egg shell and factors that influence its quality have been constantly studying for the years of the existence of the industrial poultry farming. There are two ways to reduce egg breaking and notch: the first one is to increase shell strength; the second way is to decrease the level of mechanical influence of the technological equipment on the laid egg. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20728 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 199: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk KhNTUSH_199_2019_36.pdf | 390.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.