Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20728
Title: | Вплив роботи технологічного обладнання на якість шкаралупи харчових яєць курей при існуючої практики їх збору і сортування |
Other Titles: | Влияние роботы технологического оборудования на качество скорлупы пищевых яиц кур при существующей практики их сбора и сортировки Influence of work of technological equipment on the quality of a shell of dietary eggs of hens at the existing practice of egg collection and sorting |
Authors: | Тимофєєв, В. М. Горбаньов, А. П. |
Keywords: | якості яєчної шкаралупи;міцності шкаралупи;стрічковий транспортер;ушкодження яйця;підніжна грата;площа ушкодження;сила зіткнень;бій яєць;механічний вплив технологічного обладнання;качества яичной скорлупы;прочность скорлупы;ленточный транспортер;повреждения яйца на подножной решотке |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Тимофєєв В. М., Горбаньов А. П. Вплив роботи технологічного обладнання на якість шкаралупи харчових яєць курей при існуючої практики їх збору і сортування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 199 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2019. С. 291-295. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 199 |
Abstract: | В статті обговорюються питання впливу на якість шкарлупи яєць
технологія збору яєць та їх сортуванню. Аналіз небезпечних факторів надає
можливість визначити, які з них є ймовірними, шляхи їх усунення або зниження
до допустимого рівня. В статье обсуждаются вопросы влияния на качество скорлупы яиц технология сбора яиц и его сортировке. Анализ факторов влияния позволяет определить, какие из них являются критичными и их устранение или снижение до допустимого уровня. The problem of the increase in the quality of an egg shell and factors that influence its quality have been constantly studying for the years of the existence of the industrial poultry farming. There are two ways to reduce egg breaking and notch: the first one is to increase shell strength; the second way is to decrease the level of mechanical influence of the technological equipment on the laid egg. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20728 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 199: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk KhNTUSH_199_2019_36.pdf | 390.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.