Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720
Title: Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення
Authors: Фоміна, І. М.
Близнюк, А. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Фоміна І. М., Близнюк А. О. Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 172-174.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-172-174.pdf499.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.