Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720
Title: | Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення |
Authors: | Фоміна, І. М. Близнюк, А. О. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Фоміна І. М., Близнюк А. О. Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 172-174. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-172-174.pdf | 499.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.