Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20720
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorБлизнюк, А. О.-
dc.date.accessioned2023-01-23T14:07:54Z-
dc.date.available2023-01-23T14:07:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФоміна І. М., Близнюк А. О. Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 172-174.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВідносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-172-174.pdf499.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.