Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20714
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любич, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-23T13:48:32Z | - |
dc.date.available | 2023-01-23T13:48:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Любич В. В. Застосування борошна гарбузового в технології макаронів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 161-163. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20714 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Застосування борошна гарбузового в технології макаронів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-161-163.pdf | 388.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.