Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20696
Название: Перспективи використання шроту зародків пшениці у технології пряників підвищеної харчової цінності
Авторы: Олійник, С. Г.
Болховітіна, О. І.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Олійник С. Г., Болховітіна О. І., Шидакова-Каменюка О. Г. Перспективи використання шроту зародків пшениці у технології пряників підвищеної харчової цінності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 139-140.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20696
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-139-140.pdf277.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.