Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20687
Назва: Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання
Автори: Гавриш, Т. В.
Фоміна, І. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гавриш Т. В., Фоміна І. М. Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 130-132.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20687
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-130-132.pdf301.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.