Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20612
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:37:58Z-
dc.date.available2023-01-22T10:37:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКотляр О. В., Горальчук А. Б. Перспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 29-30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20612-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_29-30.pdf961.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.