Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20535
Назва: Виробництво сухих порошкоподібних плодово-ягідних соків-напоїв - запорука здоров'я населення України
Автори: Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Повассар, Г. С.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Іващенко С. Г., Денисенко С. А., Повассар Г. С. Виробництво сухих порошкоподібних плодово-ягідних соків-напоїв - запорука здоров'я населення України. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 80-81.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20535
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-80-81.pdf276.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.