Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20517
Назва: Удосконалення технології виробництва функціональних плодово ягідних паст та обладнання для їх реалізації
Автори: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Лаврук, В. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Удосконалення технології виробництва функціональних плодово ягідних паст та обладнання для її реалізації. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 43-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20517
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-43-45.pdf278.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.