Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20466
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлейніков, Є. С.-
dc.date.accessioned2023-01-19T17:20:38Z-
dc.date.available2023-01-19T17:20:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОлейніков Є. С. Вплив метеорологічних факторів на розвиток септоріозу пшениці озимої. 2014. № 1-2. С. 122-125uk_UA
dc.identifier.otherУДК 632.488.2-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20466-
dc.description.abstractВ останні роки провідне місце в комплексі хвороб пшениці озимої в Східній частині Лісостепу України посідає септоріоз. Дослідженнями 2013−2014 рр. установлено, що оптимальними умовами для розвитку септоріозу пшениці озимої є середня добова температура повітря 20−25 ºC і вологість повітря 86−88 % у фазу молочно-воскової стиглості пшениці озимої.uk_UA
dc.description.abstractВ последние годы ведущее место в комплексе болезней пшеницы озимой в Восточной части Лесостепи Украины занимает септориоз. Проведенными экспериментальными исследованиями 2013−2014 г. установлено, что оптимальными условиями для развития септориоза пшеницы озимой является среднесуточная температура воздуха 20−25 ºC и оптимальная влажность воздуха 86−88 % в фазу молочно-восковой спелости пшеницы озимойuk_UA
dc.description.abstractRecently septoriosis dominates in the complex of winter wheat diseases in the East part of the Forest Steppe of Ukraine. The results of experiments of 2013–2014 show the optimum conditions for occurrence and severity of winter wheat septoriosis. There are: the average daily air temperature 20−25oC and air moisture 86−88% during the phase of milk-wax maturation of winter wheatuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФітопатологія та ентомологія;№ 1-2-
dc.subjectзернові, пшениця озима, септоріоз, збудник, поширеність, розвитокuk_UA
dc.subjectзерновые, пшеница озимая, септориоз, возбудитель, распространенность, развитиеuk_UA
dc.subjectcereals, winter wheat, septoriosis, pathogen, occurrence, severityuk_UA
dc.titleОлейніков Є. С. Вплив метеорологічних факторів на розвиток септоріозу пшениці озимоїuk_UA
dc.title.alternativeВлияние метеорологических факторов на развитие септориоза пшеницы озимойuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of meteorological factors on the development of winter wheat septoriosisuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва.- Харків. Серія, Фітопатологія та ентомологія. 2014. № 1-2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014_1-2_122-125_oleynikov.pdf491.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.