Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20458
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorХолобцева, І. П.-
dc.date.accessioned2023-01-19T13:59:27Z-
dc.date.available2023-01-19T13:59:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗагорулько А. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Холобцева І. П. Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 32-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20458-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посіченихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-32-35.pdf283.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.