Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20450
Назва: Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком
Автори: Гурський, П. В.
Гражданко, Д. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Гражданко Д. В. Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 19-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20450
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-19-20.pdf299.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.