Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20450
Title: Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком
Authors: Гурський, П. В.
Гражданко, Д. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гурський П. В., Гражданко Д. В. Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 19-20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20450
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-19-20.pdf299.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.