Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20450
Title: | Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком |
Authors: | Гурський, П. В. Гражданко, Д. В. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Гурський П. В., Гражданко Д. В. Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 19-20. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20450 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-19-20.pdf | 299.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.