Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогомолова, К. С.-
dc.date.accessioned2023-01-16T14:48:09Z-
dc.date.available2023-01-16T14:48:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБогомолова К. С. Сутність та фактори формування конкурентоспроможності аграрних підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 200 «Економічні науки». 2019. С. 118-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20252-
dc.description.abstractВ умовах стрімкого розвитку агропромислового комплексу України питання підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств набуває все більшої актуальності. У статті розглянуто наукові підходи щодо сутності понять «конкуренція», «конкурентоспроможність» та «конкурентоспроможність аграрних підприємств». Проаналізовано основні фактори, що впливають на конкурентоспроможність аграрних підприємств в умовах мінливого ринкового середовища та прояву кризових явищ; вказано на структурні компоненти підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств та запропоновано шляхи їх удосконалення.uk_UA
dc.description.abstractВ условиях стремительного развития агропромышленного комплекса Украины вопрос повышения конкурентоспособности отечественных предприятий приобретает все большую актуальность. В статье рассмотрены научные подходы к сущности понятий «конкуренция», «конкурентоспособность» и «конкурентоспособность аграрных предприятий». Проанализированы основные факторы, влияющие на конкурентоспособность аграрных предприятий в условиях меняющейся рыночной среды и проявления кризисных явлений; указано на структурные компоненты повышения конкурентоспособности аграрных предприятий и предложены пути их усовершенствования.uk_UA
dc.description.abstractWith the rapid development of the agro-industrial complex of Ukraine, the issue of improving the competitiveness of domestic enterprises is becoming increasingly important. The article discusses the scientific approaches to the essence of the concepts of "competition", "competitiveness" and "competitiveness of agricultural enterprises." The main factors have been analyzed, so they are absorbed into the competitiveness of agrarian enterprises in the minds of the continuous market medium that will manifest crisis signs; It is indicated on the structural components of the competitiveness of the agricultural enterprises and is based on the goals of them.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectдержаваuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectновітні технологіїuk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectгосударствоuk_UA
dc.subjectстратегияuk_UA
dc.subjectсовременные технологииuk_UA
dc.subjectсельскохозяйственная продукцияuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectstateuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectmodern technologiesuk_UA
dc.subjectagricultural productsuk_UA
dc.titleСутність та фактори формування конкурентоспроможності аграрних підприємствuk_UA
dc.title.alternativeСущность и факторы формирования конкурентоспособности аграрных предприятийuk_UA
dc.title.alternativeEssence and factors in the formation of competitiveness of agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 200: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk KhNTUSH_200_2019_14.pdf279.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.