Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20238
Назва: Безпека харчової продукції у контексті угоди Європейського Союзу з Україною про асоціацію
Автори: Кривошея, Є. В.
Науковий керівник : Петров, В. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кривошея Є. В. Безпека харчової продукції у контексті угоди Європейського Союзу з Україною про асоціацію. Ринкова трансформація економіки: стан, проблеми, перспективи: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, Харків, 08-10.04.2015. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 75-77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20238
Розташовується у зібраннях:VІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція , 8-10 квітня 2015 р., Україна, Харків, ХНТУСГ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rynktransf_2015_28.pdf413.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.