Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20182
Title: | Міжкультурний підхід до формування англомовної лексичної компетенції у студентів економічних спеціальностей |
Authors: | Удовенко, І.В. Подворна, Л.А. |
Keywords: | міжкультурний підхід;англомовна лексична компетенція;студенти економічних спеціальностей;intercultural approach;english lexical competence;students of economic specialties;межкультурный подход;англоязычная лексическая компетенция;студенты экономических специальностей |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Удовенко І. В., Подворна Л. А. Міжкультурний підхід до формування англомовної лексичної компетенції у студентів економічних спеціальностей. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 775-783. |
Abstract: | Розглянуто питання аналізу особливостей формування англомовної
лексичної компетенції у студентів економічних спеціальностей у процесі
підготовки до міжкультурної комунікації. Обґрунтовано доцільність та
ефективність паралельного вивчення англійської мови та культури, а саме:
оволодіння студентами мовним компонентом комунікативної компетенції з
використанням країнознавчої та культурознавчої інформації в навчальному
процесі. The problem of the analysis of the peculiarities of the formation of English lexical competence in would-be economists in the process of their preparation for intercultural communication. The expedience and efficiency of co-studying of the English language and culture, i.e. mastering the language component of the communicative competence using cultural information in the learning process, have been shown. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20182 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_115.pdf | 397.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.