Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20110
Title: | Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій |
Authors: | Самойленко, Сергій Олексійович |
Keywords: | харчова хімія;фізична хімія;колоїдна хімія;фізико-хімічні процеси |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самойленко С. О. Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій: Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності „Технологія харчування”; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012 . 125 с. |
Abstract: | Матеріал практикуму відповідає робочій програмі дисципліни, але він не являє собою систематичний курс модулю "Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабор. практ. складається з 9 розділів, вісім з яких містять докладні описи лабор. робіт, що виконуються по курсу дисципліни. У дев’ятому розділі надані правила оформлення лабор. робіт, характеристика способів вираження і оцінки одержаних результатів, у тому числі техніка складання таблиць, побудови графіків, визначення погрішності вимірювань, методика математично-статистичної обробки одержаних результатів. Теоретична частина практикуму побудована таким чином, щоб студенти змогли оволодіти основами загальної, фізичної та колоїдної хімії, засвоїти необхідні хімічні терміни та поняття, зрозуміти закономірності перебігу фізико-хімічних процесів, які застосовуються в харчовій промисловості та кулінарії. Матеріал викладено в найбільш доступній формі: математичні розрахунки і виводи необхідних формул відсутні або скорочені до мінімуму. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20110 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PR_Kharch_khimiya_FKHKOKHT_2012.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.