Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20110
Title: Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій
Authors: Самойленко, Сергій Олексійович
Keywords: харчова хімія;фізична хімія;колоїдна хімія;фізико-хімічні процеси
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойленко С. О. Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій: Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності „Технологія харчування”; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012 . 125 с.
Abstract: Матеріал практикуму відповідає робочій програмі дисципліни, але він не являє собою систематичний курс модулю "Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабор. практ. складається з 9 розділів, вісім з яких містять докладні описи лабор. робіт, що виконуються по курсу дисципліни. У дев’ятому розділі надані правила оформлення лабор. робіт, характеристика способів вираження і оцінки одержаних результатів, у тому числі техніка складання таблиць, побудови графіків, визначення погрішності вимірювань, методика математично-статистичної обробки одержаних результатів. Теоретична частина практикуму побудована таким чином, щоб студенти змогли оволодіти основами загальної, фізичної та колоїдної хімії, засвоїти необхідні хімічні терміни та поняття, зрозуміти закономірності перебігу фізико-хімічних процесів, які застосовуються в харчовій промисловості та кулінарії. Матеріал викладено в найбільш доступній формі: математичні розрахунки і виводи необхідних формул відсутні або скорочені до мінімуму.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20110
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PR_Kharch_khimiya_FKHKOKHT_2012.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.