Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20110
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойленко, Сергій Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T15:46:19Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T15:46:19Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Самойленко С. О. Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій: Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності „Технологія харчування”; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012 . 125 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20110 | - |
dc.description.abstract | Матеріал практикуму відповідає робочій програмі дисципліни, але він не являє собою систематичний курс модулю "Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій. Лабор. практ. складається з 9 розділів, вісім з яких містять докладні описи лабор. робіт, що виконуються по курсу дисципліни. У дев’ятому розділі надані правила оформлення лабор. робіт, характеристика способів вираження і оцінки одержаних результатів, у тому числі техніка складання таблиць, побудови графіків, визначення погрішності вимірювань, методика математично-статистичної обробки одержаних результатів. Теоретична частина практикуму побудована таким чином, щоб студенти змогли оволодіти основами загальної, фізичної та колоїдної хімії, засвоїти необхідні хімічні терміни та поняття, зрозуміти закономірності перебігу фізико-хімічних процесів, які застосовуються в харчовій промисловості та кулінарії. Матеріал викладено в найбільш доступній формі: математичні розрахунки і виводи необхідних формул відсутні або скорочені до мінімуму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | фізична хімія | uk_UA |
dc.subject | колоїдна хімія | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні процеси | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Фізико-хімічні та колоїдні основи харчових технологій | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PR_Kharch_khimiya_FKHKOKHT_2012.pdf | 2.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.