Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20094
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Authors: Золотухіна, Інна Василівна
Солончук, Любов Миколаївна
Keywords: устаткування;готельно-ресторанні заклади;обладнання харчових виробництв;технічне оснащення;методичні вказівки
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Золотухіна І. В., Солончук Л. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: метод. вказівки для самост. роб. студ. галузі знань1401 "Сфера обслуговування", напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 54 с.
Abstract: Вивчення дисципліни передбачає набуття студентами теорет. знань і практич. навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20094
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ustatkuvannya_zakladiv_hrh_samost_rob_MV_2012.pdf381.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.