Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20072
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.contributor.authorСаєнко, Сергій Юрійович-
dc.contributor.authorТормосов, Юрій Михайлович-
dc.contributor.authorНечипоренко, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андріївна-
dc.date.accessioned2023-01-12T12:36:38Z-
dc.date.available2023-01-12T12:36:38Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧорна Н. В., Саєнко С. Ю., Тормосов Ю. М., Нечипоренко І. В., Скуріхіна Л. А. Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства: для студентів спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 143 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20072-
dc.description.abstractДо каталогу включено перелік механічного, теплового, холодильного, роздаточного, нейтрального, сантехнічного устаткування, а також будівельних елементів споруд, які необхідні при компонуванні закладів ресторанного господарства. Всі параметри на устаткування відповідають паспортним даним заводів-виготовлювачів. За допомогою цього каталогу студенти розробляють креслення під час проектування закладів ресторанного господарства з використанням засобів комп'ютерної графіки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectкаталогuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleЕлектронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
elektronnyy_kataloh_obladnannya_MV_2016.pdf10.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.