Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20070
Название: | Технологія національних кухонь |
Авторы: | Журавльов, Сергій Володимирович Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
Ключевые слова: | кулінарія;приготування їжі;кухня зарубіжна;країни світу |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Журавльов С. В., Коротаєва Є. О. Технологія національних кухонь: опорний консп. лекцій для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікац. рівня бакалавр ден. та заоч. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 100 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дисципліна "Технологія національних кухонь" базується на знаннях, вміннях та навиках, отриманих під час опанування сучасної класичної технології. Поданий нижче опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обґрунтовує завдання, виховує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах спеціальності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20070 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_OKL_2015.pdf | 3.07 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.