Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20063
Title: Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
Authors: Колеснікова, Марина Борисівна
Трощій, Тетяна Володимирівна
Keywords: харчова продукція;конспект лекцій;експертиза якості
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: опорний консп. лекцій для студ. спец. 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня спеціаліст, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 67 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни полягає у формуванні у студентів системного погляду на експертний аналіз технологій виробництва, зберігання та реалізації харчової продукції, оцінку відповідності за показниками якості та безпечності, набуття відповідних компетенцій, зокрема: – загальнонаукових, які передбачають набуття студентами наукових знань з проведення експертизи технологій харчової продукції, її якості та безпечності; – загально-професійних, які спрямовані на оволодіння основними методами системного підходу до діагностики технологічних процесів виробництва продукції, ознайомлення з нормативними та технологічними документами, що регламентують їх виробництво та контроль показників якості й безпечності; – спеціально-професійних – узагальнення результатів експертизи технологій оцінку ступеню управління технологією, якістю та безпечністю кулінарної продукції; – соціально-особистих через формування світогляду, розвиток творчого мислення, дослідницьких навичок, самостійної роботи з інформаційними матеріалами, екологічної культури, наполегливості у досягненні мети.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20063
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_produktsiyi_OKL_2015.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.