Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19948
Назва: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Ключові слова: управління якістю;стандартизація;метрологія
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Онищенко В. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій розроблено відповідно до затвердженої робочої програми та загальної мети дисципліни, для вивчення якої необхідні знання фундаментальних дисциплін. Він складається з розгорнутого плану лекцій, списку рекомендованої та використаної літератури, стисло викладеного матеріалу; може бути призначений як для аудиторного навчання з використанням технічних засобів, так і для самостійної форми оволодіння курсом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19948
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_kht_OKL_2016.pdf613.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.