Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19948
Назва: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Автори: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
Ключові слова: | управління якістю;стандартизація;метрологія |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Онищенко В. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій розроблено відповідно до затвердженої робочої програми та загальної мети дисципліни, для вивчення якої необхідні знання фундаментальних дисциплін. Він складається з розгорнутого плану лекцій, списку рекомендованої та використаної літератури, стисло викладеного матеріалу; може бути призначений як для аудиторного навчання з використанням технічних засобів, так і для самостійної форми оволодіння курсом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19948 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_kht_OKL_2016.pdf | 613.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.