Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19944
Назва: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Автори: | Неклеса, Ольга Павлівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Кравченко, Олена Іванівна |
Ключові слова: | метрологія;сертифікація;стандартизація;управління якістю |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Неклеса О. П., Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Кравченко О. І. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство із структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації, порядку внесення змін у діючі нормативні документи; вивчення правил складання документів щодо сертифікації продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19944 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_tkh_OKL_2016.pdf | 710.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.