Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19937
Название: Контроль якості та безпека продукції галузі
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Ключевые слова: якість;безпека продукції;моніторинг виробництва;підприємства галузі
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Гревцева Н. В., Касабова К. Р. Контроль якості та безпека продукції галузі: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kontrol_yakosti_bezpeka_tkhkmkh_LP_2015.pdf258.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.