Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19937
Название: | Контроль якості та безпека продукції галузі |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Касабова, Катерина Рубенівна |
Ключевые слова: | якість;безпека продукції;моніторинг виробництва;підприємства галузі |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О. Г., Гревцева Н. В., Касабова К. Р. Контроль якості та безпека продукції галузі: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 29 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою дисципліни є вивчення основних підходів з формування якості й забезпечення безпеки продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19937 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol_yakosti_bezpeka_tkhkmkh_LP_2015.pdf | 258.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.