Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19904
Название: | Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства |
Авторы: | Власова, Н.О. Мелушова, І.Ю. |
Ключевые слова: | ціноутворення;принципи;підприємства ресторанного господарства;pricing;principles;restaurant enterprises;ценообразование;принципы;предприятия ресторанного хозяйства |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Власова Н. О., Мелушова І. Ю. Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 149-155. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено зміст цінової політики підприємств. Обґрунтовано основні
принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств
ресторанного господарства. The essence of enterprises’ price policy was determined. The basic principles of pricing taking into account the specific of restaurant business enterprises activity were grounded. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19904 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_25.pdf | 191.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.