Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19904
Title: Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Власова, Н.О.
Мелушова, І.Ю.
Keywords: ціноутворення;принципи;підприємства ресторанного господарства;pricing;principles;restaurant enterprises;ценообразование;принципы;предприятия ресторанного хозяйства
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Власова Н. О., Мелушова І. Ю. Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 149-155.
Abstract: Визначено зміст цінової політики підприємств. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства.
The essence of enterprises’ price policy was determined. The basic principles of pricing taking into account the specific of restaurant business enterprises activity were grounded.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19904
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_25.pdf191.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.