Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19825
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, О.В.-
dc.date.accessioned2023-01-02T17:31:18Z-
dc.date.available2023-01-02T17:31:18Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБорисова О. В. Використання методу нечіткої множини для прийняття оптимальних інвестиційних рішень підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 566-573.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19825-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні та методичні підходи до використання методу нечіткої множини, який сприяє вибору оптимальних варіантів інвестиційних рішень під час управління інноваційними інвестиціями, зокрема на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe theoretical and methodical approaches are considered on use the method of the fuzzy set, which promotes to choose the optimum variants of the investment decisions when governing innovation investments, including on enterprise of restaurant service.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметод нечіткої множиниuk_UA
dc.subjectінвестиційні рішенняuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectfuzzy set methoduk_UA
dc.subjectinvestment decisionsuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectметод нечеткого множестваuk_UA
dc.subjectинвестиционные решенияuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleВикористання методу нечіткої множини для прийняття оптимальних інвестиційних рішень підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_2_80.pdf176.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.