Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorАндріюк, Е. І.-
dc.date.accessioned2022-12-29T16:15:51Z-
dc.date.available2022-12-29T16:15:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Сподар К. В., Андріюк Е. І. Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 242-243.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19664-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-242-243.pdf140.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.