Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19635
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorФролова, Т. В.-
dc.date.accessioned2022-12-29T14:02:26Z-
dc.date.available2022-12-29T14:02:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Летута Т. М., Фролова Т. В. Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композицій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 205-206.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19635-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композиційuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-205-206.pdf148.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.