Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorПостаджиєв, О. І.-
dc.date.accessioned2022-12-28T20:48:37Z-
dc.date.available2022-12-28T20:48:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Постаджиєв О. І. Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообміну. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 197-198.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19613-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЕкспериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-197-198.pdf151.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.