Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorКононикін, В. Д.-
dc.date.accessioned2022-12-28T20:43:19Z-
dc.date.available2022-12-28T20:43:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Кононикін В. Д. Аналіз способів очищення тушок риби. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 195-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19611-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАналіз способів очищення тушок рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-195-196.pdf141.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.