Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХазраткулов, Ж. З.-
dc.contributor.authorДодаев, К. О.-
dc.date.accessioned2022-12-28T19:02:11Z-
dc.date.available2022-12-28T19:02:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХазраткулов Ж. З., Додаев К. О. Исследование изменений компонентов плодов хурмы при их переработке. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 189-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19592-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleИсследование изменений компонентов плодов хурмы при их переработкеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-189-190.pdf142.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.