Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1958
Назва: Вплив карантину та війни на діяльність закладів ресторанного господарства
Автори: Олініченко, К. С.
Бубенець, І. Г.
Погорєлова, Є. Р.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Олініченко К. С., Бубенець І. Г., Погорєлова Є. Р. Вплив карантину та війни на діяльність закладів ресторанного господарства. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем, 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 410-412 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1958
Розташовується у зібраннях:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_conference_URSES_DBTU_22-411-413.pdf205.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.