Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19556
Назва: Роль стандартизації якості в забезпеченні конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
Автори: Ослопова, М. В.
Гриненко, С. О.
Науковий керівник : Смігунова, О. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ослопова М. В., Гриненко С. О. Роль стандартизації якості в забезпеченні конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств. Матеріали Третьої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвячена 90-річчю ХНТУСГ імені Петра Василенка, 23-24 квітня 2020 р.; наук. кер. Смігунова О. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 33-36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19556
ISBN: 978-617-7602-83-4
Розташовується у зібраннях:Матеріали Третьої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвячена 90-річчю ХНТУСГ імені Петра Василенка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_23-24.04.2020-13.pdf200.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.