Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЛаврук, В. В.-
dc.date.accessioned2022-12-25T14:59:43Z-
dc.date.available2022-12-25T14:59:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗагорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Спосіб виробництва плодоовочевої пасти з використанням інноваційного обладнання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 157-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19447-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва плодоовочевої пасти з використанням інноваційного обладнанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-157-158.pdf141.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.