Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19446
Title: | Застосування виноградних вичавків для збагачення морозива і заморожених десертів |
Authors: | Євлаш, В. В. Якушенко, Є. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євлаш В. В., Якушенко Є. М. Застосування виноградних вичавків для збагачення морозива і заморожених десертів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 155-156. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19446 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-155-156.pdf | 141.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.