Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19442
Назва: Вплив швидкості охолодження на структуру вуглецевих сталей
Інші назви: Effect of cooling rate on the structure of carbon steel
Влияние скорости охлаждения на структуру углеродистых сталей
Автори: Градиський, Ю. О.
Карпусенко, О. В.
Завадко, С. С.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Градиський Ю. О., Карпусенко О. В., Завадко С. С. Вплив швидкості охолодження на структуру вуглецевих сталей. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 167«Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу». 2016. С. 85-92.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 167.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив швидкості охолодження на структуру і фазовий склад вуглецевих сталей при різних методах зміцнення та відновлення деталей машин. Аналіз показав, що зміна швидкості охолодження може бути використана для отримання оптимальних експлуатаційних характеристик деталей, що працюють в умовах тертя та циклічного навантаження.
The effect of cooling rate on the structure and phase composition of carbon steels with different methods of hardening and restoration of details of cars. Analysis showed that the change in cooling rate may be used to obtain optimum performance parts that operate under cyclic loading and friction.
Рассмотрено влияние скорости охлаждения на структуру и фазовый состав углеродистых сталей при разных методах упрочнения и восстановления деталей машин. Анализ показал, что изменение скорости охлаждения может быть использовано для получения оптимальных эксплуатационных характеристик деталей, которые работают в условиях трения и циклического нагружения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19442
Розташовується у зібраннях:Випуск 167: Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17_167_2016.pdf621.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.