Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Альбовська, Ю. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-25T14:31:35Z | - |
dc.date.available | 2022-12-25T14:31:35Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Альбовська Ю. Д. Оптимізація складу обладнання для обробки лісового насіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 167«Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу». 2016. С. 80-85. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19441 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто і проаналізовано наявне сучасне обладнання для обробки лісового насіння хвойних порід перед його використанням та закладкою на тривале зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The available modern equipment for processing of forest seeds of coniferous breeds before its use and seating on a long-term storage is considered and analysed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассмотрено и проанализировано имеющееся современное оборудование для обработки лесных семян хвойных пород перед его использованием и закладкой на длительное хранение. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 167. | - |
dc.title | Оптимізація складу обладнання для обробки лісового насіння | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimization of structure of the equipment for processing of forest seeds | uk_UA |
dc.title.alternative | Оптимизация состава оборудования для обработки леных семян | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 167: Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
16_167_2016.pdf | 927.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.